Sponsoring

 

Stichting Geniet namens Anique biedt een ruime keuze aan sponsormogelijkheden. De mogelijkheden voor sponsoring kunt u invullen naar eigen wens en keuze. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen donateurs en bedrijven.  

 

Word nu donateur!

Wilt u ook graag donateur worden? U kunt ervoor kiezen om een vast maandbedrag vanaf € 2,50 te doneren. Dit doet u middels een automatische incasso via uw eigen bank. Vermeld s.v.p. in de omschrijving dat het een maandelijkse donatie betreft. 

 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jaarlijks of eenmalig een bedrag naar eigen keuze te doneren. Eenmalig doneren kan eenvoudigweg via onderstaande link: 

 

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=60xZoTigeK4whw9FLhFB4xgutPUldwZj 

Vrienden van Anique

Dit gaat weer iets verder dan donateur zijn. Als vriend van Anique ontvangt u tweemaal per jaar een digitale nieuwsbrief met de voortgang van de stichting. Daarnaast houdt de stichting u op de hoogte van alle activiteiten. De jaarlijkse bijdrage voor de vrienden van Anique geldt vanaf € 50,00. Wilt u vrienden van Anique worden? Dit is mogelijk middels een automatische incasso via uw eigen bank. Vermeld in de omschrijving dat het om vrienden van Anique gaat. Tevens het verzoek om u via stichtinggenietnamensanique@gmail.com aan te melden. 

 

Spaarkaarten

Er zijn tevens spaarkaarten van lokale ondernemingen in Schinveld. Wij hebben deze spaarkaarten van PLUS Muijs in Schinveld mogen ontvangen. Voor elke € 10,00 aan boodschappen krijgt u een sticker. Een volle kaart kunt u inleveren bij de stichting, hiervoor ontvangen wij dan € 3,00. Deze kaarten zijn te verkrijgen bij ons secretariaat. 

 

Wenskaarten

Sinds 2018 staat Anique bekend om haar mooie zelfgemaakte wenskaarten. De opbrengst van de wenskaarten gaat naar de stichting. Wij verwijzen u graag naar de Facebookpagina "Kaarten van Anique" https://www.facebook.com/profile.php?id=100057424840503

 

Sponsoring vanuit een bedrijf

De stichting probeert zo veel mogelijk bedrijven persoonlijk te benaderen voor sponsoring. Als bedrijf zijnde heeft u eveneens een ruime keuze aan sponsormogelijkheden. De stichting gaat graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor sponsoring. Wilt u als bedrijf zijnde met de stichting in contact komen? Neem dan contact op via ons secretariaat!

 

Mocht u de stichting een warm hart willen toedragen, vernemen wij dit uiteraard heel graag van u!