Sponsoring

Stichting Geniet namens Anique biedt een ruime keuze aan sponsormogelijkheden. De mogelijkheden voor sponsoring kunt u invullen naar eigen wens en keuze. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen donateurs en bedrijven.  

 

                                                              Word nu donateur!

Wilt u ook graag donateur worden? U kunt ervoor kiezen om een vast maandbedrag vanaf € 2,50 te doneren. Dit doet u middels een automatische incasso via uw eigen bank. Vermeld s.v.p. in de omschrijving dat het een maandelijkse donatie betreft. 

                                                           Vrienden van Anique

Dit gaat weer iets verder dan donateur zijn. Als vriend van Anique ontvangt u tweemaal per jaar een digitale nieuwsbrief met de voortgang van de stichting. Daarnaast houdt de stichting u op de hoogte van alle activiteiten. De jaarlijkse bijdrage voor de vrienden van Anique geldt vanaf € 50,00. Wilt u vrienden van Anique worden? Dit is mogelijk middels een automatische incasso via uw eigen bank. Vermeld in de omschrijving dat het om vrienden van Anique gaat. Tevens het verzoek om u via stichtinggenietnamensanique@gmail.com aan te melden. 

 

                                                                  Spaarkaarten

Er zijn tevens spaarkaarten van lokale ondernemingen in Schinveld. Wij hebben deze spaarkaarten van PLUS Muijs in Schinveld mogen ontvangen. Voor elke € 10,00 aan boodschappen krijgt u een sticker. Een volle kaart kunt u inleveren bij de stichting, hiervoor ontvangen wij dan € 3,00. Deze kaarten zijn te verkrijgen bij onze voorzitter. 

 

                                                                  Wenskaarten

Sinds 2018 staat Anique bekend om haar mooie zelfgemaakte wenskaarten. De opbrengst van de wenskaarten gaat naar de stichting. Wij verwijzen u graag naar de Facebookpagina "Kaarten van Anique" https://www.facebook.com/profile.php?id=100057424840503

 

                                                      Sponsoring vanuit een bedrijf

De stichting probeert zo veel mogelijk bedrijven persoonlijk te benaderen voor sponsoring. Als bedrijf zijnde heeft u eveneens een ruime keuze aan sponsormogelijkheden. De stichting gaat graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor sponsoring. Wilt u als bedrijf zijnde met de stichting in contact komen? Neem dan contact op via ons secretariaat!

 

Mocht u de stichting een warm hart willen toedragen, vernemen wij dit uiteraard heel graag van u!


Hartelijk dank aan onze sponsoren!