Geniet momenten

Een verrassing voor Luna - 17 december 2023 

Een tijd geleden hebben we een hele mooi wens mogen vervullen! Bij de 21-jarige Luna is in maart 2021 een hersentumor geconstateerd. De moeder van Luna heeft ons benaderd, zodat we Luna een mooie dag konden bezorgen. Luna wist nergens vanaf en is door al haar vriendinnen verrast. Samen hebben ze met alpaca’s gewandeld en daarna genoten van een high tea. Lieve Luna, we zijn blij dat je hebt genoten. Je bent een kanjer!

Een bijzondere wens voor Wouter - 27 juli 2022

We hebben weer een bijzondere wens in vervulling mogen laten gaan. De 24 jarige Wouter uit Landgraaf had op zijn bucketlist een speciale wens. Deze wens was niet voor zichzelf, maar voor zijn familie en vrienden die hem zo gesteund hebben. De verjaardag van Wouter werd groots gevierd en wij als stichting hebben namens Wouter iedere gast mogen voorzien van een mooi herinneringsglas met daarop de tekst "VEEL LIEFS WOUTER". We zijn ontzettend blij dat we de wens van Wouter hebben kunnen verwezenlijken. Helaas is Wouter op 30 augustus 2022 overleden. Wij wensen zijn ouders, zus, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies. 

Een gezellige voetbalwedstrijd met verrassingen voor Sem - 26 april 2022

Stichting Geniet namens Anique heeft weer iemand mogen verrassen. In november 2021 is bij de 21-jarige Sem lymfeklierkanker ontdekt. Sem heeft inmiddels acht chemokuren gehad en start volgende week met bestraling. Aangezien Sem een trouwe Fortuna Sittard fan is, wisten we direct hoe we Sem konden verrassen! Met dank aan Fortuna Sittard konden we Sem 5 VIP-kaarten op de hoofdtribune geven voor de wedstrijd Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles op 24 april. Daarbij ontving Sem een gesigneerd Fortuna Sittard shirt en een cadeaubon van Yumi Brunssum Sushi & Grill. Sem, we hopen dat je hebt genoten en wensen je heel veel succes en kracht voor de bestraling! 

Een leuke dag met het gezin voor Monique - 8 maart 2022

Stichting Geniet namens Anique heeft weer een heel mooi gezin blij mogen maken. Bij de 30-jarige Monique is vorig jaar dikke darmkanker geconstateerd. Omdat samen herinneringen maken het allerbelangrijkste is, wilde Monique graag een leuke dag met haar partner en dochtertje van 2 jaar. Het gezin heeft tickets gekregen om een dag te gaan genieten in het GaiaZOO, daarnaast hebben ze al heerlijk gegeten bij Bistro het Vervolg. Voor Monique's prachtige dochtertje is er ook aan een kleinigheidje gedacht. We zijn weer ontzettend dankbaar dat we dit mogelijk kunnen maken!

High tea en een kappersbehandeling voor Angelique - 29 oktober 2021

Stichting Geniet namens Anique heeft weer iemand blij mogen maken. Angelique uit Maastricht wilde graag een kappersbehandeling. Voor Angelique was het een complete verrassing, zij had dit namelijk niet zelf gevraagd maar werd bij ons aangemeld door Janny. Angelique kreeg met medewerking van Hairstyle 22 een nieuw kapsel. Van tevoren werd zij nog verwend met een high tea bij Grand Café La Porte in Maastricht. Angelique heeft ontzettend genoten van haar verrassing!

Onze allereerste geniet moment voor Rachel! - 29 juli 2021

De 32-jarige Rachel wilde graag een make-over, een geniet-moment bij de kapper. Bij Rachel is op 9-jarige leeftijd een hersentumor geconstateerd. Diverse operaties en behandelingen heeft ze al gehad, echter de tumor kwam toch steeds weer terug. Mede door de gevolgen van de hersentumor, de behandelingen hiervan en dagelijkse medicatie, kampt Rachel met veel ongemakken die haar belemmeren in de dagelijkse dingen.

Stichting Geniet namens Anique wenst deze kanjer veel plezier bij haar make-over en hoopt dat ze zal genieten van deze dag!