Geniet momenten

                                                              Lekker relaxen en even op rust komen wilde Michelle

Een tijd geleden hebben we een hele mooi wens mogen vervullen! In samenwerking met de partner van Michelle uit Spaubeek hadden we een zeer verrassend bezoek bij haar. Zij dacht in eerste instantie dat wij de tegelzetters waren aangezien zij hun huis aan het verbouwen zijn. Toen wij echter aangaven dat we speciaal voor haar kwamen was de verrassing compleet. In overleg met Jeroen, de partner van Michelle, konden wij haar een mooi dag arrangement aanbieden bij Elaisa Energetic Wellness in Maasmechelen. Bij zo'n verblijf de hele dag hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Michelle en Jeroen hebben enorm genoten van dit welverdiende GENIET moment. Een wens die mede tot stand is gekomen door Elaisa Energetic Wellness uit Maasmechelen. 

Een lieve wens kunnen invullen voor Roy 

Voor Roy uit Kerkrade hebben een wens in vervulling kunnen laten gaan. Hij heeft door ons aangeboden gekregen entree kaarten voor een zwemparadijs. Omdat hij ook van lekker eten houdt tevens een cadeaubon om gedurende dit verblijf lekker een hapje te kunnen eten. Roy zal ook nog een gesigneerd wedstrijdshirt van zijn geliefde Feyenoord ontvangen. Tot slot kreeg hij nog een eet bon voor een lokaal WOK restaurant in zijn Kerkrade. Wij wensen Roy en zijn ouders heel veel kracht en sterkte toe voor de komende tijd.  

Een prachtige fotoshoot en een high tea voor Maud

Onlangs hebben wij de wens van Maud uit Valkenburg mogen vervullen. In 2013 werd Maud geconfronteerd met borstkanker. Na diverse behandelingen kreeg ze in 2015 goed nieuws. Echter bleek bij de jaarlijkse controle in 2017 dat de kanker was teruggekomen en zelfs uitgezaaid was. Vanaf dat moment doet haar oncoloog maar ook Maud zelf er alles aan om zo lang mogelijk, en met zoveel mogelijk kwaliteit, te mogen genieten van het leven.

Maud zit naar eigen zeggen niet graag stil en dat laat ze wel zien met haar eigen geschreven boek over overleven en eten met uitgezaaide borstkanker. Met behulp van haar boek probeert ze positiviteit, nieuwe inzichten en een glimlach bij de lezers op te wekken. Voor meer informatie over het boek kunt u hier terecht.

Samen met haar dierbaren heeft Maud een prachtige fotoshoot gehad op de Weerterheide. Daarnaast heeft ze mogen genieten van een high tea, aangeboden door Jansen & Janssen uit Heerlen.

Wij wensen Maud, haar partner en familie ontzettend veel sterkte, kracht en geluksmomenten toe.

Een heerlijke high tea voor Deveny - 12 maart 2023

Afgelopen weekend hebben we een wens voor Deveny mogen vervullen. Deveny werd op 7 juni 2022 gediagnosticeerd met lymfeklierkanker, waarna ze het gevecht is aangegaan. In januari kreeg ze het goede nieuws dat ze in complete remissie is. Deveny heeft niet alleen keihard gevochten tegen deze ziekte, ze heeft tijdens haar behandelingen ook geknokt om haar diploma als HBO verpleegkundige te behalen. Niet alleen haar familie en vrienden, maar ook wij waren zeker van mening dat dit gevierd moest worden. Deveny heeft afgelopen weekend dan ook genoten van een heerlijke high tea bij Biej de Tant. Deveny, je bent een kanjer en je mag ontzettend trots op jezelf zijn!

Een laatste wens voor Monique 

Vorig jaar hebben wij voor Monique Eleveld en haar gezin een mooie wens in vervulling kunnen laten gaan. Helaas heeft Monique de oneerlijke strijd niet kunnen winnen en is zij op 12 februari jongstleden overleden.

Haar laatste wens was om haar weg te laten brengen in een volkswagen bus. Deze wens hebben vrienden en collega's in vervulling kunnen laten gaan en wij vanuit de stichting hebben hier ook een bijdrage aan mogen leveren.

Lieve Brian en Saartje en familieleden, wij wensen jullie veel sterkte toe voor nu en in de toekomst met dit onvoorstelbaar grote verlies. Monique heeft keihard gevochten en is een voorbeeld voor velen!

Een verrassing voor Luna - 17 december 2023 

Een tijd geleden hebben we een hele mooi wens mogen vervullen! Bij de 21-jarige Luna is in maart 2021 een hersentumor geconstateerd. De moeder van Luna heeft ons benaderd, zodat we Luna een mooie dag konden bezorgen. Luna wist nergens vanaf en is door al haar vriendinnen verrast. Samen hebben ze met alpaca’s gewandeld en daarna genoten van een high tea. Lieve Luna, we zijn blij dat je hebt genoten. Je bent een kanjer!

Een bijzondere wens voor Wouter - 27 juli 2022

We hebben weer een bijzondere wens in vervulling mogen laten gaan. De 24 jarige Wouter uit Landgraaf had op zijn bucketlist een speciale wens. Deze wens was niet voor zichzelf, maar voor zijn familie en vrienden die hem zo gesteund hebben. De verjaardag van Wouter werd groots gevierd en wij als stichting hebben namens Wouter iedere gast mogen voorzien van een mooi herinneringsglas met daarop de tekst "VEEL LIEFS WOUTER". We zijn ontzettend blij dat we de wens van Wouter hebben kunnen verwezenlijken. Helaas is Wouter op 30 augustus 2022 overleden. Wij wensen zijn ouders, zus, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies. 

Een gezellige voetbalwedstrijd met verrassingen voor Sem - 26 april 2022

Stichting Geniet namens Anique heeft weer iemand mogen verrassen. In november 2021 is bij de 21-jarige Sem lymfeklierkanker ontdekt. Sem heeft inmiddels acht chemokuren gehad en start volgende week met bestraling. Aangezien Sem een trouwe Fortuna Sittard fan is, wisten we direct hoe we Sem konden verrassen! Met dank aan Fortuna Sittard konden we Sem 5 VIP-kaarten op de hoofdtribune geven voor de wedstrijd Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles op 24 april. Daarbij ontving Sem een gesigneerd Fortuna Sittard shirt en een cadeaubon van Yumi Brunssum Sushi & Grill. Sem, we hopen dat je hebt genoten en wensen je heel veel succes en kracht voor de bestraling! 

Een leuke dag met het gezin voor Monique - 8 maart 2022

Stichting Geniet namens Anique heeft weer een heel mooi gezin blij mogen maken. Bij de 30-jarige Monique is vorig jaar dikke darmkanker geconstateerd. Omdat samen herinneringen maken het allerbelangrijkste is, wilde Monique graag een leuke dag met haar partner en dochtertje van 2 jaar. Het gezin heeft tickets gekregen om een dag te gaan genieten in het GaiaZOO, daarnaast hebben ze al heerlijk gegeten bij Bistro het Vervolg. Voor Monique's prachtige dochtertje is er ook aan een kleinigheidje gedacht. We zijn weer ontzettend dankbaar dat we dit mogelijk kunnen maken!

High tea en een kappersbehandeling voor Angelique - 29 oktober 2021

Stichting Geniet namens Anique heeft weer iemand blij mogen maken. Angelique uit Maastricht wilde graag een kappersbehandeling. Voor Angelique was het een complete verrassing, zij had dit namelijk niet zelf gevraagd maar werd bij ons aangemeld door Janny. Angelique kreeg met medewerking van Hairstyle 22 een nieuw kapsel. Van tevoren werd zij nog verwend met een high tea bij Grand Café La Porte in Maastricht. Angelique heeft ontzettend genoten van haar verrassing!

Onze allereerste geniet moment voor Rachel! - 29 juli 2021

De 32-jarige Rachel wilde graag een make-over, een geniet-moment bij de kapper. Bij Rachel is op 9-jarige leeftijd een hersentumor geconstateerd. Diverse operaties en behandelingen heeft ze al gehad, echter de tumor kwam toch steeds weer terug. Mede door de gevolgen van de hersentumor, de behandelingen hiervan en dagelijkse medicatie, kampt Rachel met veel ongemakken die haar belemmeren in de dagelijkse dingen.

Stichting Geniet namens Anique wenst deze kanjer veel plezier bij haar make-over en hoopt dat ze zal genieten van deze dag!